Széchenyi 2020

UPS futár rendelés - Pmpexpress.hu

UPS futár rendelés, csomagküldés UPS futárszolgálattal

Csomagküldés UPS futárszolgálattal külföldre, vagy szeretné küldeményét Magyarországra szállítani, esetleg belföldi csomagja van?

       Honlapunkon Ön jó helyen jár, ha futárt szeretne rendelni!

Tovább az Online árkalkulátorhoz >>>

Honlapunkon MEGRENDELHETI Online A UPS FUTÁRSZOLGÁLAT szolgáltatását. Rendelés előtt használja ÁRKALKULÁTORUNKAT, hogy pontosan tudja, mennyibe kerül a UPS szolgáltatása, majd le is adhatja csomagküldési megrendelését.

   Kalkulátorunk nem csak a UPS, hanem más futárszolgálatok árait is megmutatja ugyanarra a küldeményre. Ön itt összehasonlíthatja a UPS árat más futárcégek áraival.

 

   UPS-el nem csak Magyarországról küldhet külföldre csomagot szinte bárhová, de a világ bármely pontjáról  is Magyarországra küldheti dokumentumait és áruküldeményeit egyaránt.

Import esetén három felvételi mód közül választhat:

1. Saját feladás:

A fuvarlevelet elküldjük a feladó email címére és a feladónak kell leegyeztetnie a felvételi országban a UPS ügyfélszolgálatával telefonon a felvétet, vagy a küldemény a fuvarlevéllel leadható csomagpontban (ha van elérhető csomagpont a felvételi cím közelében)

 

Vagyis a feladó feladata kinyomtatni a fuvarlevet és felhívni, leegyeztetni a felvételi országban a UPS ügyfélszolgálatával a felvétet!

 

Az alábbi két import felvételi szolgáltatás szolgáltatás külön díj ellenében csak az alábbi országokban elérhető:

2. UPS 1 automatikus felvételi kísérlet (1ATP):

 

A UPS a feladó országban 1 automatikus felvételi kísérletet tesz egymást követő munkanapokon a csomag felvételére megadott felvételi címen, munkaidőben.

A UPS központilag nyomtatja és futár viszi magával a kész fuvarlevelet!

Ezekben az országokban elérhető: Az EU-ban, Kanada, Liechtenstein, Mexikó, Norvégia, Oroszország, Puerto Rico, Svájc, Usa

 

3. UPS 3 automatikus felvételi kísérlet (3ATP):

 

A UPS a feladó országban 3 automatikus felvételi kísérletet tesz egymást követő munkanapokon a csomag felvételére megadott felvételi címen, munkaidőben.

A UPS központilag nyomtatja és futár viszi magával a kész fuvarlevelet!

Ezekben az országokban elérhető: Az EU-ban, Kanada, Liechtenstein, Mexikó, Norvégia, Oroszország, Puerto Rico, Svájc, Usa

 

A UPS szolgáltatásaival küldött csomagokra az alábbi korlátozások és szabályok mérvadóak.

 

  • Az egyes csomagok maximális súlya 70 kg.
  • Az egyes csomagok hosszának és kerületének összege nem lehet nagyobb, mint 419 cm.
  • Az egyes csomagok hossza nem lehet nagyobb, mint 274 cm.
  • A 31,5 kg-nál, illetve az EU-n belül a 25 kg-nál nehezebb csomagok csak "nehéz csomag" címkével szállíttathatók.
  • A súlyukhoz képest nagy méretű csomagok esetében térfogatsúly-kalkuláció alapján speciális ár meghatározása szükséges.

 

Megjegyzés: Azon csomagok esetében, melyek túllépik a méret - és súlyhatárt, túlméretes küldemény pótdíjat kell fizetni. Bővebb információ a díjakról az ÁSZF-ben.

 

https://www.pmpexpress.hu/modul/file_browser/upload/letolthetodok/ups-kiegeszito-szolgaltatasok.pdf

 

A UPS-el feladott küldemények esetében fontos, hogy mind a súly mind a térfogatra megadott adatok a lehető legpontosabban legyenek lemérve (lehetőség szerint tizedes jegy pontossággal).

 

Miért fontos ez?
Mert csak így tud helyes árat adni az árkalkulátor. A UPS rendszere a megadott adatok alapján térfogatot (térfogatsúlyt) számol, összehasonlítja a valós súllyal és a nagyobb érték alapján történik a számlázás.

 

A térfogatsúly valamennyi UPS belföldi és külföldi szolgáltatásra vonatkozik.

 

A csomag térfogatának, köbméterének számítása cm-ben.
Hosszúság    x    Szélesség   x   Magasság (cm-ben)

 

A térfogatsúly számításának módja: Ossza el csomagja centiméterben számított köbméretét 5000-rel. Hasonlítsa összes a csomag tényleges súlyát azok térfogatsúlyával. A két súly közül a nagyobb a számlázás alapja.

 

UPS térfogatsúly számítás: hosszúság x szélesség x magasság / 5000

 

Példa: Az Ön csomagjának mérete: 50*40*30cm   8kg

 

Térfogatsúly: 50*40*30/5000=12kg

 

Mivel a 12kg (térfogatsúly) nagyobb mint a csomag valós súlya ezért ez lesz a számolás és számlázás alapja  a küldemény súlyát illetően.

 

UPS csomagja nagyméretű csomagnak minősül, ha hosszúsága plusz kerülete (2 x szélesség) + (2 x magasság) együttesen meghaladja a 330 cm-t, de nem haladja meg a maximális méretet 419 cm.

 

A nagyméretű csomag után fizetendő pótdíjat akkor kell alkalmazni UPS csomagra, ha hosszúsága plusz kerülete (2 x szélesség) + (2 x magasság) együttesen meghaladja a 330 cm-t, de nem haladja meg a maximális UPS méretet 419 cm.

 

 

 

A 25 kg fölötti csomagok esetében fontos, hogy a csomagokat egyesével a nehéz csomagot jelölő matricával kell ellátni!

 

Ragasszon UPS nehéz csomagot jelölő matricát a címkétől jobbra, jól látható helyre, és a csomag súlyát írja a címke fehér területére.

 

 

A UPS - United Parcel Service -a meghatározott időpontra, illetve a meghatározott napra történő szolgáltatások legszélesebb skáláját kínálja több mint 200 országban. Jó üzleti hírnevüket annak köszönhetik, hogy szolgáltatásaikat Ügyfeleik igényeire alapozva hozták létre.

Tudta Ön, hogy a UPS futárszolgálat világszerte
- több mint 435 000 embert foglalkoztat
Gépjármű flotta: 99 984 darab szállító autó, kamion, traktor és motor, beleértve 5 088 alternatív energiával és technológiával működő jármű

A UPS sugárhajtású repülőgépeinek flottája: 237

Bérelt repülőgépek: 412

Napi járatszám: belföldi - 940; nemzetközi- 1,015

  Az 1907-ben alapított UPS a világ legnagyobb csomagkézbesítő cége, és az egyedi szállítási és logisztikai szolgáltatások nemzetközi piacának vezető vállalata. Fejlett technológia alkalmazásával, hozzáféréssel a globális erőforrásokhoz és a fizikai, technológiai és humán eszközök integrált hálózatának birtokában, a UPS jelentős versenyelőnyt nyújt, amellyel Ön visszatérő ügyfeleket szerezhet és bővítheti a vállalkozását.

Amennyiben az Európai unión kívülre szeretne csomagot küldeni vagy behozni UPS futárral:

- küldeménye mellé Ön vagy a feladó kereskedelmi vagy proforma számlát kell, hogy mellékeljen(5 példányban).Ezen kívül eseti vámkezelési megbízásra is szükség van export és import esetén is.
- megfelelően, jó minőségben kinyomtatott vagy kitöltött fuvarlevéllel várja a UPS futárt, mert az azon szereplő vonalkód irányítja küldeményét a címzetthez

További információkat a UPS futárszolgálat által szállítható csomag méretekről a csomagolás - súly és mérethatárok menüpontban talál.