Széchenyi 2020

GLS súlyhatár változás

Tisztelt Partnerünk!

 

A GLS-nél mindig is fontosnak tartottuk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását. A jelenlegi helyzetben is a minőségi szolgáltatás biztosítását, a nálunk dolgozó és a velünk kapcsolatba kerülő emberek egészségének megőrzését tartjuk szem előtt. E cél érdekében az európai export - import csomagok esetében 31,5 kg-os súlyhatárt vezetünk be.

A következő országokba továbbra is szállítható maximum 40kg/csomag súlyhatárig küldemény:

Románia, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Csehország

A döntést - egy óvintézkedés részeként - a szociális távolságtartás védelmének érdekében hoztuk meg. Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy a nehezebb csomagok átadása esetén a futár és a vele kapcsolatba kerülő személy (Címzett, Feladó) közötti távolságtartást növeljük, így Kollégáinknak nem szükséges segítséget kérni az áru mozgatása során.

A súlyhatár módosítása 2020. április 6-tól (hétfő) lép hatályba.

A 31,5 kg tömeget meghaladó csomagok esetében a szortírozó üzemünkben történő mérlegelés követően, a csomagok visszaszállításra kerülnek a feladó részére.

A módosítás határozatlan ideig, a járványveszély fennállásának idejére vonatkozik és a jelenleg érvényben levő Általános Üzleti Feltételeket nem érinti.

További kérdés esetén kérnénk, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésre.

Bízunk benne, hogy ezzel az intézkedéssel is segítjük a magunk és környezetünk védelmét.

Együttműködését és bizalmát köszönjük!

 

A fentiek értelmében a PMP Express honlapján 31kg/doboz súlyhatárig fogadunk szállítási megbízásokat export-import viszonylatban GLS esetén. A módosítás határozatlan ideig, a járványveszély fennállásának idejére vonatkozik és a jelenleg érvényben levő Általános Üzleti Feltételeket nem érinti.

Megértésüket köszönjük,

PMP Express Logisztikai Kft.

Tovább az ONLINE árkalkulátorhoz >>>

<< vissza az összes hírhez