Széchenyi 2020

Csomagküldés belföldre árkalkulátor

Csomagküldés belföldre bárhonnan, bárhová!

   Ha interneten vásárolt, eladott valamit, vagy barátjának, szeretteinek küldene ajándékot és futárcéget keres belföldi csomagszállításhoz, akkor nálunk egy helyen megtalálja több futárcég kedvező árajánlatát, akár utánvét kezelés lehetőséggel.

Csomagja méreteinek megadása után ONLINE ÁRKALKULÁTORUNK kiválasztja a legjobb ajánlatokat, majd azonnal árat ad. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szállítási szolgáltatást, majd is megrendelheti küldeménye szállítását kényelmesen, otthonról, néhány lépésben! A kiválasztott futárcég házhoz megy, és akár másnapi kiszállítással kézbesíti a csomagot bárhol az országban, a megadott címre. A  futárrendeléshez és kalkulátorunk használatához segítséget az online csomagküldés folyamata menüpontunknál talál.

Kalkulálja ki a belföldi csomagküldés árát

Csomagadatok

Darab
Súly (kg)
Hossz (cm)
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
 
db
kg
cm
cm
cm
Nincs csomag hozzáadva
Új csomag hozzáadása

Kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot!

   Az lenne a legideálisabb, ha valaki előválogatná a futárcégeket, így Ön kizárólag a megbízhatóak és pontosak közül válogathatna. Mi pontosan ezzel foglalkozunk. Számtalan futárcéggel kerültünk kapcsolatba az évek során, így a PMP Express megtalálja Önnek megfelelő csomagküldő céget, akár Budapesten vagy egy vidéki városon belül, akár a fővárosból vidékre, akár vidékről a fővárosba küldené csomagját. Az optimális ajánlat felkutatásával rengeteg időt spórolunk Önnek. Csomagküldés árak összehasonlítása online felületünkön, és rendelés leadása percek alatt

Rendszeres és eseti megrendeléseket is fogadunk!

   Forduljon hozzánk bátran, ha rendszeres megbízásra keres futárcéget, illetve akkor is, ha csupán néhány vagy akár egyetlen alkalommal van szüksége csomagszállításra. Használja a fejlécből elérhető gyors árkalkulátorunkat, keresse meg a legmegfelelőbb árajánlatot csomagja méretei alapján, és kérdés estén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gondoskodunk a sérülésmentes szállításról!

   Az ideális logisztikai vagy futárcéget megtalálni viszont nem egyszerű. Hiszen, ha nem ismeri az adott vállalatot, nem lehet biztos benne, hogy az valóban határidőre szállít, illetve gondoskodik arról, hogy csomagja biztonságban érkezzen meg a címzetthez. A késést és a sérülést azonban nem kockáztathatja meg, akár egy cég képviselőjeként, akár magánemberként szállíttat. Hiszen az első esetben elveszíti az elégedetlen ügyfél bizalmát, aki legközelebb már inkább a konkurenciától rendel; utóbbi esetben pedig talán pótolni sem tudja a megrongálódott személyes tárgyakat.