Széchenyi 2020

Csomagszállítás Kínából Magyarországra

Csomagszállítás Kínából Magyarországra már  forinttól*!

  Távol keleti viszonylatban is készséggel vállaljuk csomagjának szállítását. Ellenőrizze küldeménye tartalmát, és a vámkezelés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében minden esetben nevezze azt meg pontosan. Amennyiben bizonytalan a szállíthatósága felől, kérjük olvassa el  a Tiltott tárgyak menüpontban található összefoglalónkat, és ha nem talált választ kérdésére, keressen bennünket. Vámügyekben is körültekintően járunk el, és a költségmentes vámkezelésben is segítünk. Önnek nem lesz más dolga megrendelése után csupán a kért dokumentumok pontos kitöltése.

  Online rendszerünkön keresztül kedvező árakon megrendelheti a megvásárolt termék(ek) szállítását Kínából Magyarországra, illetve ki is küldheti csomagját Kínába Magyarországról! Online árkalkulátorunk azonnali árat ad küldeményére. Amennyiben nagyobb mennyiség szállítását tervezi, kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!

A szállítás minden esetben háztól-házig történik, a kiválasztott futárcég veszi fel és viszi el a csomagot. A csomag feladójának és a címzettjének is a legkényelmesebb megoldás.

Export és import esetén is vámkezelés történik. Honlapunkon megrendelt szállítás esetén a magyarországi vámkezelési ügyintézés díjmentes.

FONTOS!

Kínai export esetén alacsony értékű küldemények nagy részét a kínai vám akár a címzett értesítése nélkül is vámkezelheti és a vámkezelés költségét automatikusan a szállítmányozóra terheli. Abban az esetben a feladót terhel minden költség, ha a címzett nem tudja átvenni a csomagot, (bármilyen oknál fogva), vagy nem hajlandó kifizetni a vámkezelés költségét, egyéb illetékeket - megsemmisítés esetén is. Amennyiben visszaszállítás történik, a visszaszállítás költségét és a vámkezelés, egyéb illeték díját is a feladó köteles viselni!

 

Kalkulálja ki a csomagküldés Kínából Magyarországra

A felvételi címen nyomtatás szükséges!


Csomagadatok

Darab
Súly (kg)
Hossz (cm)
Szélesség (cm)
Magasság (cm)
 
db
kg
cm
cm
cm
Nincs csomag hozzáadva
Új csomag hozzáadása

 

  • légi (gyors), és gazdaságos (légi és közút) szállítás
  • csomagszállítás export és import viszonylatban
  • csomag, dokumentum és akár raklap szállítása
  • 2-4 munkanapos teljesítéssel légi szállítás esetén (irányítószám befolyásolhatja)
  • 5-7 munkanapos szállítás közúti szolgáltatás választása esetén

Aktuális árajánlatok Kínából Magyarországra történő csomagszállításra:

TNT futárszolgálat Economy Express:   Ft-tól*

TNT futárszolgálat Global Express:  Ft-tól*

*az itt feltüntetett árak az Áfa-t nem tartalmazzák.

Csomagfeladás Kínából Magyarországra - PMP Express