Széchenyi 2020

DHL

Futár rendelés

Jelenleg nem elérhető DHL futárszolgálat rendelése honlapunkon keresztül!

 

Ön jó helyen jár, ha csomagot szeretne küldeni külföldre vagy belföldre futárszolgálattal!

A DHL a világ egyik piacvezető szállítmányozója, olyan logisztikai szolgáltató, amely globális lefedettségének köszönhetően bármilyen árut, bárhova elszállít, legyen szó légi-, tengeri-, közúti- vagy vasúti szállítmányozásról. Alap szolgáltatásaik kombinálásával teljesítik ügyfeleik tranzitidő és költség elvárásait.

Tovább az Online árkalkulátorhoz >>>

  Honlapunkon MEGRENDELHETI csomagja szállítását FUTÁRSZOLGÁLATTAL. Rendelés előtt használja ÁRKALKULÁTORUNKAT, hogy pontosan tudja, mennyibe kerül a szolgáltatás, majd le is adhatja csomagküldési megrendelését.

   Kalkulátorunk átmenetileg DHL árakat nem ad, azonban más futárszolgálatok árait  megmutatja ugyanarra a küldeményre.

   A DHL-el nem csak Magyarországról küldhet külföldre csomagot szinte bárhová, de a világ bármely pontjáról  is Magyarországra küldheti dokumentumait és áruküldeményeit egyaránt.

  DHL Szolgáltatások:

- DHL Domestic: Megbízható, kényelmes belföldi expressz szállítási megoldás, küldemények napra pontos kézbesítése.

 - DHL Express: Nemzetközi  időérzékeny dokumentum és áruküldemények szállításaihoz válassza a DHL légi express szolgáltatásait. Kis mennyiségű, tömegegységre nagy értékű áruk sürgős továbbítására nyújt optimális megoldást. A légi szállítás előnyei között említhető, hogy a többi szállítási módhoz képest rövid tranzitidőt garantál.

- DHL Economy Select: A szolgáltatás Európa több mint 30 országában érhető el, kevésbé időérzékeny export/import küldemények szállításához ajánlott. Háztól házig történő, gazdaságos, napra pontos kézbesítés.

   Amennyiben az Európai unión kívülre szeretne csomagot küldeni vagy behozni:

   A DHL a világ egyik legnagyobb vámügyintézője. A világ összes nagyobb kikötőjében, repülőterén és határátkelőjén működik irodája.

- küldeménye mellé Ön vagy a feladó kereskedelmi vagy proforma számlát kell, hogy mellékeljen(5 példányban), a proforma számlát a letölthető dokumentumok menüpontban is megtalálja. Ezen kívül export vámkezelési megbízásra is szükség van minden export 1000EUR felett küldemény estében.
- megfelelően, jó minőségben kinyomtatott vagy kitöltött fuvarlevéllel várja partnerünk alkalmazottját, mert az azon szereplő vonalkód irányítja küldeményét a címzetthez