Széchenyi 2020

Csomagküldés külföldre - pmpexpress.hu

Csomagfeladás a világ több mint 200 országába, szállítás ajtótól-ajtóig!

   Csomagszállítás külföldre, vagy külföldről Magyarországra egyszerűen, a PMP Express online rendszerén keresztül. Magánszemélyként szeretne eljuttatni valamilyen fontos iratot vagy tárgyat külföldön élő rokonának; vagy kereskedőként szállítana ki egy megrendelt terméket az országhatáron túlra, vagy hozatna be árut külföldről?

Honlapukon keresztül néhány lépésben, gyorsan leadhatja export vagy import csomagfelvételi megbízását.

ONLINE ÁRKALKULÁTORUNK azonnali árat ad küldeményére és meg is rendelheti csomagja szállítását, amelyet jól ismert futárcégek fognak szállítani nagyon kedvező árakon! Mindezt akár a világ több mint 200 országába, vagy országából háztól-házig!

Tovább az Online árkalkulátorhoz >>>

Szlovákia: 8790 Ft-tól*

Románia 8790 Ft-tól*

Ausztria, Csehország, Horvátország: 8790 Ft-tól*

Hollandia, Belgium, Luxemburg: 9080 FT-tól*

Anglia, Finnország, Olaszország, Franciaország: 11840 Ft-tól*

Németország: 7340 Ft-tól*

USA, Kanada:  Ft-tól*

Ausztrália, Kína, Mexikó:  Ft-tól*

Keresünk Önnek egy megbízható partnert!

   Nehéz olyan futárcéget találni, amely külföldre vagy külföldről is szállít – gyorsan és megbízhatóan. Ha nem szeretne engedni elvárásaiból, sok időbe telhet, míg megtalálja a megfelelő partnert. A késlekedés az üzleti életben jelentős pénzveszteséggel járhat, magánemberként pedig szintén kellemetlensége származhat abból, ha a külföldi ismerős nem kapja meg időben a csomagot.

Megkíméljük a fárasztó és költséges telefonálgatástól!

   A PMP Express olyan futárcégekkel áll kapcsolatban, amelyek nemzetközi szállítással foglalkoznak. Így nem kell az összes hasonló cég weblapját végigböngésznie, e-maileket írogatnia, telefonálgatnia, várnia a válaszra, majd összevetnie az ajánlatokat, ugyanis mi megtesszük mindezt Ön helyett. Önnek már csak a legolcsóbb és az igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot küldjük el, azaz akár több napnyi információgyűjtésre fordított munkát is megspórolhat, így a küldemény hamarabb megkezdheti útját a címzett felé.

Hatékonyan kezeljük a felmerülő problémákat!

   Kizárólag megbízható és a határidőket maximálisan betartó expressz futárcégekkel működünk együtt, hogy minimalizálhassuk a felmerülő problémák számát. Ha pedig mégis valamilyen hiba csúszna a folyamatba, nem válunk elérhetetlenné: ügyfeleink bátran megkereshetnek, mi pedig kitalálunk valamilyen alternatív megoldást. Ha az ország határain kívülre vagy külföldről Magyarországra szállíttatna bármilyen csomagot – dokumentumokat, személyes tárgyakat vagy raklapos árut –, bízza ránk az ideális futárcég felkutatását! A súly és mérethatárok aloldalunkon kérjük tájékozódjon a feladható méretekről, a tiltott tárgyak aloldalunkon pedig a szállítható termékek köréről! Miután meggyőződött a szállíthatóságról meg is rendelheti a futárt, aki a megadott címen veszi fel a csomagot.