Széchenyi 2020

Dokumentum szállítása

 Üzleti dokumentumai biztonságban célba érnek, belföldre és külföldre egyaránt

Dokumentum szállítása         A legtöbb dokumentumot ma már elektronikus formában kezeljük, tároljuk és továbbítjuk; csak a  legfontosabbakat adjuk át személyesen. Így ha például üzleti jellegű dokumentumokat kell eljuttatnia  partnerének, a gyorsaság mellett azok épsége és biztonsága is fontos szempont.

Válassza a megbízhatóbb megoldás – a "megszokott" helyett

    Válasszon inkább egy megbízható, gyors és pontos futárcéget. Fontos, hogy olyan céget bízzon meg a bizalmas anyagok továbbításával, amellyel kapcsolatban meg van győződve arról, azok nem fognak megsérülni, összegyűrődni vagy elszakadni; és nem kerülnek illetéktelen kezekbe sem. A PMP Express ebben lehet segítségére. ÁRKALKULÁTORUNK azonnali árat ad Önnek belföldi és nemzetközi dokumentum küldeményei szállítására.

Tovább az Online árkalkulátorhoz >>>

Megkeressük Önnek az ideális futárcéget

    Ha biztonságban szeretné tudni a legfontosabb üzleti iratait a szállítás során, bízza ránk a legmegbízhatóbb futárcég felkutatását! Az évek során számtalan futárszolgálattal kerültünk kapcsolatba, és kizárólag azok maradtak meg partnereink között, akikben valóban megbízunk, így bátran ajánlunk ügyfeleinknek. Akár üzleti iratokat, akár személyes dokumentumokat, akár más bizalmas jellegű vagy pótolhatatlan küldeményt – igazolványt stb. – szeretne kézbesíttetni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kézbesítés külföldön és belföldön egyaránt

    Az adatbázisunkban szereplő cégek között belföldi és nemzetközi csomagküldésre specializálódott szolgáltatók is szerepelnek, illetve mindegyiknek más a profilja, így biztosak vagyunk benne, hogy teljesíteni tudjuk megrendelését – akár a különleges kéréseket is. Megrendelés előtt tájékozódhat árainkról a fejlécben található gyors árkalkulátor használatával.