Széchenyi 2020

Bejelentkezés / regisztráció

Bejelentkezés

    A regisztrációt és bejelentkezést azért javasoljuk, mert rendszerünk bejelentkezés nélkül csak három árajánlatot ad. További árakat illetve az éppen aktuális akciónkat csak regisztráció, majd bejelentkezés után érheti el.

Regisztráció

    Regisztrálhat oldalunkon a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra kattintva. Adja meg a belépéshez szükséges adatokat (név, e-mail cím, jelszó... stb). A regisztráció gombra kattintás követően visszaigazoló e-mailt kap egy linkkel, regisztrációja megerősítéséhez.

    A regisztráció után, rendelései és címei egy zárt biztonságos rendszerben kerülnek elmentésre. A következő csomag küldés alkalmával ezek az adatok elérhetővé válnak az Ön számára, így azok újbóli rögzítésére nem lesz szükség (számlázási, felvételi, kiszállítási cím). Saját fiókjában listaszerűen megtalálja korábbi rendeléseit, és elmenthet újabb címeket. Természetesen regisztráció nélkül is feladhatja csomagját, a PMP Express oldalán keresztül. Azonban három árajánlat adás után további árakat csak regisztráció, majd bejelentkezés után érhet el.

    Továbbá automatikus regisztrációra is van lehetőség bejelentkezés nélküli megrendelési folyamat indítása esetén. A címek felvitelénél amennyiben kétszer megadja a jelszót, a rendszer automatikusan regisztrálja Önt, valamint elmenti a felvitt adatokat.

REGISZTRÁLOK A HONLAPON >>>

Jelszó emlékeztető

    Ha elfelejtette a jelszavát és a visszaigazoló e-mailünket sem találja az üzenetei között, lehetősége van jelszó emlékeztető kérésre a bejelentkezés gombnál található jelszó emlékeztető gombra kattintva.

Ezt követően az e-mail címére érkezik egy levél, melyben találja az új jelszavát, amivel be tud jelentkezni oldalunkra. Ezt a jelszót belépés után a Saját fiók- Adatmódosítás menüpontban változtassa meg.