Széchenyi 2020

TNT futár rendelés - Pmpexpress.hu

TNT futár rendelés, csomagküldés TNT Express futárszolgálattal

   Csomagot szeretne küldeni TNT express futárszolgálattal külföldre vagy szeretné küldeményét Magyarországra szállítani?          Honlapunkon Ön jó helyen jár!

A TNT Express a világ egyik piacvezető szállítmányozója, olyan logisztikai szolgáltató, amely globális lefedettségének köszönhetően bármilyen árut, bárhova elszállít, legyen szó légi- vagy közúti- szállítmányozásról. Alap szolgáltatásaik kombinálásával teljesítik ügyfeleik tranzitidő és költség elvárásait.

Tovább az Online árkalkulátorhoz >>>

  Honlapunkon MEGRENDELHETI A TNT Express FUTÁRSZOLGÁLAT szolgáltatását. Rendelés előtt használja ÁRKALKULÁTORUNKAT, hogy pontosan tudja, mennyibe kerül a TNT Express szolgáltatása, majd le is adhatja csomagküldési megrendelését.

   Szállítási díjkalkulátorunk nem csak a TNT, hanem más futárszolgálatok árait is megmutatja ugyanarra a küldeményre. Ön itt összehasonlíthatja a TNT árakat más futárcégek áraival.

   A TNT-vel nem csak Magyarországról küldhet külföldre csomagot szinte bárhová, de a világ bármely pontjáról  is Magyarországra küldheti dokumentumait és áruküldeményeit egyaránt.

A TNT a meghatározott időpontra, illetve a meghatározott napra történő szolgáltatások legszélesebb skáláját kínálja több mint 200 országban. Jó üzleti hírnevüket annak köszönhetik, hogy szolgáltatásaikat Ügyfeleik igényeire alapozva hozták létre.

Tudta Ön, hogy a TNT Express világszerte
- több mint 75 000 embert foglalkoztat
- 26 610 közúti járművet és 47 teherszállító repülőgépből álló flottát üzemeltet
- világhálózatában közel 2 376 saját elosztó központja van, több mint 200 országban

Ez a háttér és a "meg tudjuk csinálni" hozzáállás az, amivel a TNT biztosítja,  hogy az Ön dokumentumai, csomagjai vagy teheráruja biztonságban időben érkezzen meg a világ bármely pontjára.

A TNT-vel nem csak Magyarországról küldhet külföldre csomagot szinte bárhová, de a világ 168 országából is Magyarországra küldheti dokumentumait és áruküldeményeit egyaránt.

A TNT által biztosított szolgáltatások részleteiről alább tájékozódhat,  ezeket az információkat a kalkuláció során is elérheti a szolgáltatások leírásánál.

  • garantált 9-10-12 órai kiszállítás a világ nagyvárosaiba
  • érték alapú kártérítés kiegészítő biztosítás megkötése esetén
  • belföldön asztaltól-asztalig szállítás
  • éjszakai kiszállítás belföldi küldemények esetén
  • kiszállítás hétvégén és ünnepnapokon, csak belföldön
  • visszfuvar belföldi szállítás esetén
  • okmánykezelés belföldi szállítás esetén
  • veszélyes áru kezelés
  • szárazjeges küldemények kezelése


Amennyiben az Európai unión kívülre szeretne csomagot küldeni vagy behozni:

- küldeménye mellé Ön vagy a feladó kereskedelmi vagy proforma számlát kell, hogy mellékeljen(5 példányban), a proforma számlát a letölthető dokumentumok menüpontban is megtalálja. Ezen kívül eseti vámkezelési megbízásra is szükség van export és import esetén is.
- megfelelően, jó minőségben kinyomtatott vagy kitöltött fuvarlevéllel várja partnerünk alkalmazottját, mert az azon szereplő vonalkód irányítja küldeményét a címzetthez

További információkat a TNT-vel szállítható méretekről a csomagolás - súly és mérethatárok menüpontban talál.