Hírek

Karácsonyi szállítási idők 2017
FELHÍVÁS! Karácsonyi szállítási idők! Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves Megrendelőnk figyelmét, hogy a megnövekedett csomagszám miatt a nemzetközi viszonylatban feladott küldemények szállítási ideje az ajánlatoknál feltüntetetthez tranzitidőhöz képest növekedhet néhány nappal. Így a dec.12.-i nappal kezdődő héten feladott küldemények néhány országba már nem garantált, hogy karácsony előtt odaérnek. A feladásnál, a csomagolásnál és a csomag tartalmánál kérjük vegyék ezt figyelembe!
ÁSZF módosítás 2016.08.05.-án
PMP Express Logisztikai Kft
A FedEx és a TNT összefog!
A FedEx és a TNT összefog, hogy még több lehetőséget kínáljon Önnek.
Év végi nyitvatartás
ügyfelünket a PMP Express ügyfélszolgálatának év végi munkarendjéről:
Új számlázóprogram bevezetése
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves megrendelőnket, hogy új számlázórendszer kerül bevezetésre a PMP Express-nél. Az átállás okozta kellemetlenségekért, és estleges hibákért ezúton is előre szíves elnézésüket és türelmüket kérjük.
Black Friday 2015.11.27.
akciós csomagszállítást vehet igénybe minden kedves megrendelőnk nemzetközi szállítás rendelése esetén. csomagküldés akció!
Pünkösdi nyitvatartási rend
Értesítjük minden kedves Ügyfelünket, hogy 2015. május 25-én irodánk zárva lesz.Továbbá partnereink sem dolgoznak, így csomagfelvétel és kiszállítás sincs ezen a napon. A pünkösdi hétvégén valamint május 25.-én hétfőn leadott megbízásaikat május 26-án dolgozzuk fel. Az ezen időszakban leadott rendeléseiket a GLS és a Trans_o_flex leghamarabb 2015. május 27.-én tudja felvenni. 2015. május 26.-án csak TNT ÉS DHL partnerünk irányítószámtól függően tud felvételi megbízásokat teljesíteni.
LUMINOSE - the lovely lamp szállítása világszerte
A PMP Express szállítja világszerte a minden szempontból egyedi és ötletes LUMINOSE kutyalámpát!
A lista folytatódik a következő oldalon!

Segíthetünk
+36 20 500 5020
+36 52 310 184
Skype: pmpexpresskft