Széchenyi 2020

Belföldi és nemzetközi csomagküldés - PMP Express

 

Csomagfeladás Online

Köszöntjük a PMP Express nemzetközi, ONLINE csomagküldő rendszerében!

  A PMP Expresst több éves logisztikai tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították azzal a céllal, hogy a futárcégek versenyeztetésével minden ügyfélnek megtalálják az ideális megoldást csomagjai célba juttatásához.

 

 

Futárcégek ajánlati egy helyen!

   Belföldi és nemzetközi futárcégek ajánlatait összesítjük, kalkulátorunk kiválasztja a legmegfelelőbbet, és a kedvező árakat továbbítjuk Ön felé, ezzel jelentősen lerövidítve a csomagküldés megszervezéséhez szükséges időt. Gondoskodunk arról, hogy az ügyfél csomagja biztonságban és épségben célba érjen, hiszen kizárólag megbízható partnerekkel dolgozunk együtt.

Azonnal árajánlathoz próbálja ki:

ONLINE ÁRKALKULÁTORUNKAT>>>

Miért minket válasszon?

      Ha valamilyen dokumentumot vagy csomagot szeretne küldeni belföldi vagy külföldi partnerének, akár külföldről belföldre vagy fordítva, egy cég képviselőjeként vagy magánemberként, így a legjobb futárcéget keresi, mi szívesen átvesszük Öntől ezt a feladatot. Az alábbiakban olvashatja azon előnyöket, amelyeket szolgáltatásunk igénybe vételével élvezhet.

Mit kap, ha ránk bízza csomagja célba juttatását?

Megkeressük Önnek a legjobb ajánlatot

     Ha nemzetközi csomagszállítást keres, de azon cégek, akiket eddig megkeresett, csak az országon belül vállalnak csomagküldést; illetve valamilyen speciális kérése van, amelyre még nem talált megoldást, forduljon hozzánk! Az adatbázisunkban többféle profillal rendelkező futárcég szerepel, így gyorsan megtaláljuk Önnek a legjobb ajánlatot, és bármilyen szállítmányozási feladatot bízna is ránk, szinte biztos, hogy meg tudjuk oldani. Nemzetközi csomagküldés árak összehasonlítása online, olcsó és drágább szolgáltatásokkal.

Kedvezőbb áron szállíttathat

    Mivel évek óta kapcsolatban állunk az adatbázisunkban szereplő futárszolgálatokkal, a magas csomagszállítási volumen miatt árainkat folyamatosan alacsonyan tudjuk tartani, így ügyfeleink jóval kedvezőbb áron vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait, mintha azokkal közvetlenül vennék fel a kapcsolatot.

Különleges esetekben is fordulhat hozzánk

    Különleges árut szállíttatna vagy valamilyen más speciális igénye van, és nem talált olyan céget, amely vállalta volna a megbízást? Mi kifejezetten szeretjük a kihívást jelentő feladatokat, melyek megoldásához bevethetjük kreativitásunkat, és kiaknázhatjuk több éves partnerkapcsolataink előnyeit. Így bátran fordulhat hozzánk különleges kéréssel is.

Rengeteg időt megspórolunk Önnek

    Nem kell órákat vagy akár napokat töltenie azzal, hogy a megfelelő csomagküldő vagy szállítmányozó céget keresgéli: mi átvesszük Öntől ezt a feladatot, így rengeteg időt megspórolhat, amelyet akár vállalkozása fejlesztésére is fordíthat. Mivel csomagja sokkal hamarabb útnak indulhat, gyorsabban célhoz is ér, amit a címzett biztosan díjazni fog. Nincs sorban állás, plusz üzemanyag és parkolási költség, hiszen a csomagküldés megrendelése után a kiválasztott futár házhoz megy!

Küldeménye épségben megérkezik

    Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a címzett sérülten kapja meg a kiszállított terméket. Amellett, hogy gondoskodnia kell az áru cseréjéről, ami jelentős összegeket emészthet fel, előfordulhat, hogy elveszíti ügyfele bizalmát akkor is, ha a sérülésért nem az Ön cége a felelős. A megrendelő elégedetlen lesz, így legközelebb már a konkurenciát választja. A PMP Express partnerei gondoskodnak arról, hogy ez ne történjen meg: kizárólag ellenőrzött, megbízható partnerekkel dolgozunk együtt, akik nemcsak a gyorsaságot, hanem a csomag épségét is szem előtt tartják.

Ügyfeleink érdekét tartjuk a legfontosabbnak

    Biztosan találkozott már olyan szolgáltatóval, aki a számára legelőnyösebb vagy épp legolcsóbb megoldásra próbálta rábeszélni akkor is, ha az Önnek nem volt megfelelő. Számunkra ügyfeleink érdeke a legfontosabb, így azon logisztikai partnerünket fogjuk ajánlani nekik, amelyik az adott szállítmányozási feladatot optimális feltételekkel tudja teljesíteni.

Probléma esetén sem hagyjuk magára

     Előfordult már Önnel, hogy egy cég, amellyel kapcsolatba került, csak addig foglalkozott Önnel, amíg ki nem fizette a terméket vagy szolgáltatást; probléma esetén azonban elérhetetlenné vált? Nálunk ezzel a hozzáállással nem fog találkozni. Arra törekszünk, hogy a szállítás során semmilyen probléma ne jelentkezzen; azonban ha ez mégis megtörténik, bátran megkereshet minket, és mi azonnal megkezdjük a kellemetlenségek elhárítását.

Csomagja velünk időben célba ér

     A megrendelőnek nemcsak egy kiváló minőségű árura van szüksége, hanem arra is, hogy azt minél hamarabb kézhez kapja. Ha egy üzleti partnerének külföldre küld ki egy szerződést, szintén elengedhetetlen, hogy az gyorsan célba érjen. Mivel csak olyan logisztikai cégek szerepelnek adatbázisunkban, amelyek fontosnak tartják az ígért határidők betartását, velünk küldeménye garantáltan időben célhoz ér.

     Amennyiben vállalkozóként vagy magánemberként dokumentumokat, csomagokat vagy más tárgyakat szeretne biztonságban és gyorsan elküldeni partneréhez, mi megkeressük Önnek a legjobb szállítmányozó vagy csomagküldő céget! Próbálja ki a fejlécben található gyors árkalkulátorunkat, és néhány kattintással kiszámolhatja a költségeket, így nem érik kellemetlen meglepetések.

Köszönjük, hogy a PMP Expresst választja küldeményei célba juttatásához!