Széchenyi 2020

Raklapos szállítás

Raklapos küldemények szállítása

    Raklapos küldemények előkészítését és szállítását nagy gondossággal kell megtervezni. Fontos az erős és stabil paletta kialakítása, a csomagok megfelelő mérete, csomagolása és elhelyezése, ezért szeretnénk felhívni a figyelmüket néhány részletre, előírásra.

    A raklap fából, műanyagból, fémből, farostlemezből vagy ezen anyagok keverékéből készülhet. A talaj felett 15cm-el megemelt sík felületén kell, hogy biztonságosan tartsa a rakományt. Ajánlatkérés raklapos szállításra: ajanlatkeres kukac pmpexpress pont hu

Tovább az ONLINE árajánlatkéréshez >>>

 Az ajánlatkérésben kérjük adja meg a feladási és kiszállítási irányítószámokat, továbbá a raklap pontos méretei (H x Sz x M, bruttó súly)

  A raklapra helyezés előtt meg kell győződni a csomagok belső párnázásáról, és külső védelmi borításáról. A dobozokban található üres teret ki kell tölteni (habszivacs, hullámkarton), külső védelmi rétegét megerősíteni, ezek hiányában a paletta stabilitását veszítheti, és a küldeményben kár keletkezhet. A futárcég alkalmazottja nem vizsgálja a raklapon lévő csomagok megfelelő belső kitöltését.

    Pakoláskor a csomagokat közvetlenül egymásra kell helyezni úgy, hogy ne tudjanak leesni a raklapról, ennek köszönhetően a paletta tudja tartani szilárdságát.

    A speciális alakú tárgyak szállítása esetén, fontos a megfelelő rögzítés és pántolás, használjon elválasztó anyagot a több darabos küldeményeknél.

A teljes stabilitás és megfelelő védelem érdekében a raklapot fóliával körbe kell tekerni!

Raklapos áru csomagolása

Kérjük, figyeljen arra, hogy a dobozok ne lógjanak le a raklapról!

Raklapos szállítás trans-o-flex:

   A raklapos küldemény maximálisan 900 kg tömegű lehet, maximálisan 120 cm x 80 cm alapterületű, és magassága a 170 cm-t nem haladhatja meg a raklap magasságával együtt számolva. Egy darab 40kg-nál nagyobb tömegű csomag palettás áruként továbbítható. A raklap visszajuttatása nem megoldható, a trans-o-flex csak belföldön szállít raklapos küldeményt.

Raklapos szállítás TNT:

    Javasolt a szabvány méretű raklap használata, amelynek csomagokkal + raklappal az együttes össztömege maximálisan 1000kg lehet, maximálisan 120 cm x 80 cm alapterületű, és magassága a 175cm-t nem haladhatja meg a raklap magasságával együtt számolva. Egy darab 70kg-nál nagyobb tömegű csomag is csak palettás áruként továbbítható, elsősorban a könnyebb kezelhetőség, és a sérülésmentes szállítás miatt.

Tovább az ONLINE árajánlatkéréshez >>>

 Csábítsa át az ügyfeleket a konkurenciától gyorsabb szállítással

    Bármilyen terméket értékesít is, nem elég, ha azok kiváló minőségűek, hiszen ezt akár más cégtől is megkaphatja a potenciális üzleti partner. Nyújtania kell neki valamilyen pluszt ahhoz, hogy Önt válassza, ne a konkurenciát. Az egyik ilyen plusz a gyors és megbízható szállítás.

Nincs szüksége saját járműpark fenntartására

    Ha nagy mennyiségű terméket szállít megbízóinak, de nem szeretne ehhez saját járműparkot fenntartani, sokkal költséghatékonyabb megoldás, ha egy külsős szállítmányozó cégre bízza a raklapos szállítást. Nem könnyű azonban eldönteni, melyiket válassza, főként, ha korábban még nem volt tapasztalata hasonló cégekkel.

Számtalan megbízható logisztikai céggel állunk kapcsolatban

    A PMP Express számtalan logisztikai futárcéggel áll partnerkapcsolatban, amelyek végeznek raklapos szállítást az ország területén belül, illetve belföldről külföldre és külföldről belföldre egyaránt. A magas rendelési volumen miatt az árakat folyamatosan alacsonyan tudjuk tartani, így jobban jár, ha rajtunk keresztül veszi fel a kapcsolatot az adott céggel, hiszen az így olcsóbban nyújtja Önnek ugyanazt a szolgáltatást, mintha közvetítő nélkül keresné fel.

Velünk gyorsabban megtalálja az ideális partnert

    Ha elégedetlen jelenlegi szállítójával, így újat keres, a megfelelő futárcég megtalálása több napba is telhet, hiszen meg kell várnia az árajánlatok beérkezését, illetve választania közülük. Ezalatt pedig áll a rakomány, így rengeteg bevételtől eshet el. Mi lerövidítjük az Ön számára ezt a folyamatot: ismertesse velünk az igényeit kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, és mi megkeressük Önnek az ideális partnert!