LUMINOSE - the lovely lamp szállítása világszerte

A PMP Express szállítja világszerte az egyedi és ötletes LUMINOSE kutyalámpát!

 

LUMINOSE - the lovely lamp

Design kutyalámpa fából az asztalodra Zimmerer Erzsébet és Lente Márton tervezőktől

Luminose fa asztali lámpa Luminose fa asztali lámpa Luminose fa asztali lámpa
Luminose kutyalámpa személyiséggel

 

LUMINOSE, a kutyalámpa személyiséggel!

Design asztali falámpa, finom kézműves munkával előállítva, amely design- és kutyabarátságból született.

    Zimmerer archetipikus kutyamozdulatok leképezésével, azok más kontextusba- és léptékbehelyezésével tervezte ezt az állítható és interaktív fa asztali lámpát. Lente olyan környezetet tervezett és épített amelyben LUMINOSE jól érzi magát, brandet, az arculattól a web design- és fejlesztésig.

   LUMINOSE megváltozott munkaképességűek közreműködésével készül, különös odafigyeléssel. A kutyalámpa test színétől függően a natúr változat jó minőségű kézzel megmunkált tölgy, a fekete-fehérek bükkfából készülnek. LUMINOSE okos, a fa alkatrészekbe egy LED panel van ültetve, ami 85 százalékkal kevesebb energiát használ mint egy általános asztali lámpa.

   A tervezők úgy gondolják, hogy csak a jó, puritán design képes megszólítani az embereket erőlködés nélkül. Erre szeretnék felhívni a figyelmet LUMINOSE-al, a designt a hétköznapi emberekhez eljuttatva.

   LUMINOSE prototípusa 2014 októberében mutatkozott be a Design Hét Budapest keretein belül. Sok-sok tervezésbe és prototípus készítésbe fektetett idő után LUMINOSE - the lovely lamp most végre elindult.

   Tudj meg többet és szabd személyre sajátodat exkluzívan a http://lumino.se oldalon. Az egyedi fa asztali lámpa bevezető ára 149.00 €, azaz körülbelül 47.000 Ft.

  Zimmerer Erzsébet és Lente Márton designer páros, a MOME Mesterképésének hallgatói. Kollaborációjuk úgy definiálható, hogy amit Erzsébet termékben képvisel, azt Márton vizuálisan és a weben.

http://lumino.se

 

Belföldi és nemzetközi csomagküldés, PMP Express

PMP Express, csomagküldés gyorsan, olcsón, egyszerűen!

 

Tovább az online árkalkulátorhoz >>>

<< vissza az összes hírhez
Segíthetünk
+36 20 500 5020
+36 52 310 184
Skype: pmpexpresskft